Вести

Хуманост функцинера

Хуманост функционера Општинског одбора Српске напредне странке Сврљиг, испољили су кроз нове активности у насељеном месту Лукавица, Сарај и Поповац.
Као вид помоћи који ће им значити, суграђане које су обишли, донирали су пакете за које су средства обезбедили страначки функционери.

ПОДЕЛА ВАСКРШЊИХ ЈАЈА

Поводом највећег хришћанског празника, Васкресења Христовог, дружили сумо се са својим суграђанима. Традиционално дружење протекло је у подели васкршњих јаја и слаткиша нашим најмлађим мештанима.

ОБИЛАЗАК СУГРАЂАНА У НАСЕЉЕНОМ МЕСТУ ПАДАЛИШТЕ

Обиласком суграђана у насељеном месту Падалиште, председник ОО СНС Сврљиг Милан Михајливић и председник МО " Падалиште" Немања Давидовић, спровели су још једну акцију, која за циљ има пружања помоћи оним члановима нашег друштва којима је помоћ потребна. 

ОБИЛАЗАК ПОРОДИЦА У СЕЛИМА ОКОЛИШТЕ И ПЕРИШ

Вођени општим добром и у интересу грађана, потпредседник ОО СНС Сврљиг Младен Митић и председник МО "Гушевац са околним селима" Драгиша Милићевић, посетили су села Околиште и Периш и показали континутет у спровођењу хуманитарних акција, као и потребу да помогну породицама лошијег имовног стања.

АПЕЛ ЗА СЕОСКУ ШКОЛУ

Више пута сам се обратио општинској управи и директору основне школе "Добрила Стамболић" у Сврљигу, пошто је у њеној надлежности сеоска школа у селу Рибаре.

ФУНКЦИОНЕРИ ПОСЕТИЛИ СУГРАЂАНЕ НА СЕОСКОМ ПОДРУЧЈУ

Радећи у интересу својих грађана, функционери ОО СНС Сврљиг наставили су са својим хуманитарним активностима.
Ослушкујући потребе својих комшија и суседа, пут их је навео у селима Гулијан, Лозан, Манојлица и Луково. 

Одборница Вања Спасић о проблему одвожења смећа из сеоских подручја

Шеф одборничке групе СНС у Скупштини општине Сврљиг Вања Спасић на јучерашњој седници СО Сврљиг поставила је питање у вези са одвожењем смећа из сеоских средина и затражила да што пре крене реализација планираних активности по том питању.

Милан Михајловић изабран за председника ОО СНС Сврљиг

На изборној скупштини Општинског одбора Српске напредне странке Сврљиг, досадашњи повереник Милан Михајловић, једногласном одлуком делегата изборне скупштине, изабран је за председника Општинског одбора Српске напредне странке у Сврљигу.

Pages