САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ СВРЉИГ

Поводом јавне изјаве и изражавање жеље за смрћом председника Александра Вучића Општински одбор Српске напредне странке Сврљиг осуђује представнике опозиције и даје пуну подршку председнику у наставку борбе за успешну и модерну Србију. Недостатак програма и идеја да представе народу, опозициони лидери служе се политиком мржње,  прижељкујући смрт председника Александра Вучића и опет узнемиравају јавност са циљем изазивања нереда и хаоса. Лидер опозиционог покрета "Србија Герила", Драган Видаковић Мрки,  на друштвеној мрежи Твитеру је поделио дезинформацију у вези са председниковим здравственим стањем. Забрињавајуће је то што се опозиционим представницима из Демократске странке Зоран Лутовац и Срђан  Миливојевић заједно са својим " потрчком" изразили жељу за смрћу председника Александра Вучића, а ниједан опозициони медиј то није осудио. Наведена господа никако да схвате да је народ своју подршку дао председнику Александру Вучићу на изборима и подржао пут Србије развоја и напретка, изграње брзих пруга и саобраћајница, отварању фабрика и болница и креирању Србије по мери свих њених грађана.
Општински одбор Српске напредне странке у Сврљигу пружа још већу подршку председнику Александру Вучићу у његовој праведној борби за Србију.
Живео председник Александар Вучић!
Живела Србија!
ОО СНС Сврљиг.